Tisdag

Hej!

Sitter just nu hemma här och glor på datan, Ska snart dra in till stan och jobba på sweet chili. Andra veckan nu och jag trivs jätte bra. Sara är i serveringen och det kan ju nästan inte bli bättre;) Och maten är helt fantastisk, har ätit buffe varje gång nu, blir verkligen inte trött på det! MUMS.
Juste Farmor och farfar är i portugal och då har dom varit så snälla att jag har fått låna deras bil, men sen igår blev det något fel så klart. Någon lampa lyser på bilen och oljenivån är högst upp. Pappa har kollat bilen och det han hittar inget fel så ska lämna in den idag. Har mammas bil denna vecka istället tror jag.
Nä nu ska ja dra Puss & Hej!


...

Hej!

Har precis duschat, ska snart fixa klart mig för att dra in till stan och hämta Jockebabe!
Vi ska dra och hämta hans Bigtv i frödinge. Sen blir det filmmys ikväll med massa roliga filmer, Tex Ace ventura.. älskar verkligen den filmen, kan säga att det verkligen är min typ av humor hahaha!
Puss pusss


Lycklig

Om ungefär 2 dagar får jag hem min iphone4... ;O Lite lycklig då!!!!


Vi som älskar att göra fula miner!


HA HA HA!

Var bara tvungen att sno denna underbart sexiga bild på mig och min Gunbritt-sara! Gillar den verkligen....


Fulla och dyga is the shiit! ahaha :)

<3

Har beställt hem en helt underbar byxdress, Älskar den! Nu är det bara thailand som väntar;D


Hur snygg som helst!!

<3

Hej!

Idag har Jocke och jag 3år & 6 månader :). Hur underbart som helst fattar inte vart tiden har försvunnit!? Jocke puddingen har varit i västervik idag och köpt nya converse till mig! Sen köpte jag med semlor hem, Mums!

Har nyss ätit en god stek med massa god sallad, Jocke har till och med smakat på sniglar i vitlökssmör idag, Pappas ide!? haha kunde verkligen inte smaka på det, kanske inte är lika COOL som Jocke ;O Nu ska vi mysa ner oss i sängen och kolla på någon bra film! Pusspuss


Älskar dig pudding <3

Myskväll med Marina!

Hejsan!

Sitter just nu hemma hos pappi, väntar på att Marina ska komma och plocka upp mig:). Sen drar vi vidare till södravi och myser, vi vet inte vad vi ska göra än men att äta något gott står högst upp på min lista iallfall! Några bra filmer skulle ju inte vara fel heller:):) Sugen på räksallad..!

Ska packa väskan nu, ska nog inte vara hemma på hela helgen, imorgon ska vi ju till palle och sen på söndag ska jag nog sova hos Jocke! Pusspuss

Bra låt :)

http://www.youtube.com/watch?v=N7EpJdQrlsQ

Jävla rygg...

Har så jäkla ont i ryggen, kan inte ens dansa och det suger eftersom att nästan alla mina lektionen idag bara var dans. Har missat så himla mycket på dansen, ligger verkligen efter. Måste ta tag i detta nu.
Kom hem för en stund sen har varit i stan och fikat med Fillis, Denise och Murris. Mycket skratt som vanligt;P
På lördag ska vi till palle får hoppas att min rygg är iallfall lite normal då. Lite dricka kanske tar bort min smärta!!


Onsdag

Hej!

Har varit i köket hela dagen idag, as skönt men hur lugnt som helst en klass som skulle komma och äta kom aldrig och då blev det mindre att göra. Efter skolan hjälpte fillis mig lite med uppgifter och sen gick jag till körskolan, klarade fordon och började på repetetion, fyfan va svårt säger jag bara. Åh är så närvös inför körkortet nu vill bara klarar det ju! På fredag får pappa hem den nya bilen också ska inte bli helt fel att köra den :D

Ner och äta snart sen plugga klart. Pusspuss

Har blivit besatt av Enrique iglesias- Tonight (i'm lovin'you) fruktansvärt bra låt, på lördag ska vi till palle med! Partyyyyyyyyyyyyy:D

RSS 2.0