Måndag

Hej!

Sista januari idag, kan inte snön försvinna nu eller? Så man kan ta på sig converse och den nya skinnjackan! Längtar sjukt mycket till sommaren nu.. fan va kul att ta studenten och allt, men känns ändå konstigt vafan ska man börja jobba med och sånt, haha! 
Fan vilken seg dag det har varit idag, måndagar är alltid värst tycker jag. Det är typ enda dagen vi slutar vid 4. Jag hann aldrig läsa ut boken igår, fan känns som en evighet.. måste verkligen läsa klart den idag, så slipper jag det sen. Skönt att jag inte har några lektioner iskolan imorgon, ska bara köra med körskolan imorgon halv 11 sen ska vi upp till hr och äta mumsmat! Och sen måste jag fortsätta att plugga på körkortet..... Fyfan va kul........! 
Pusspusss 

Smart tjej!?

Har ganska mycket i min brain nu.. hittade en skitsnygg skinjacka på downstairs som har kostat 500, och nu 180kr.. skulle ha hämtat ut den i fredags men trög som jag är glömde jag det och så kom jag på det nu herregud vilket pucko! Får hoppas att den är kvar imorgon.
Tänkte snart hoppa i ett varmt bad med massor bubblor. Sen ska ja mysa ner mig i sängen och läsa klart min bok som skulle varit utläst för 100år sen! Pusss

Söndag

Hej!

Söndag igen och det innebär för det mesta data och städdag för mig. Det är det man ska göra på en söndag tycker jag iallfall! haha finns inte något annat kul att göra precis. Var ute i fredags med, hade skit kul!! haha Har också fått hem min balklänning nu med! känns fruktansvärt bra, den är hur fin som helst måste bara sy upp den lite men det fixar farmor. Nu är det bara studentklänning och studentskorna kvar. Sen jävlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Bye bye

Söndag

Hej!

Kom hem för en stund sen från Jocke, har varit en jätte bra helg! ifredags var vi ute och festade, Var ju inte speciellt mycket folk ute men jag hade kul ändå, som vanligt! Och imorse var vi och dansade vals för första gången.. haha Jocke och jag kanske inte är bäst på att dansa hah blir inte så bra när båda vill ha rätt! Men det ska nog gå bra tror jag, det är ju ganska många gånger kvar vi ska dansa!

Känner att jag måste gå in på nelly nu igen och kolla efter någon jäkla klänning till studenten. Balklänningen är ju redan klar! Och några skor har jag inte hittat heller. Bye bye.


Imorgon bär det av mot skåne

Imorgon efter skolan ska jag Sara Filledillan och Cornelia åka och kolla klänningar.. hoppas jag kan få den blåa nu älskar verkligen den. Åkte inte till skolan idag, ont i huvudet och skit imorse. Stannade hemma med baby.
Och nu är ja hemma hos pappa igen, sitter vid datan och glor.. inte skit kul alltså. Är redigt sugen på thailand nu!!!! Och studenten och Balen och allt!:D:D:D lite konstigt sen när skolan slutar! Då gäller jobb och skit.

Tror jag ska städa lite! kan behövas.. PUSSSSS


Tror jag ska köpa dom här till studenten!!! :)

Thailand maby baby

Hej igen!

Har pratat med pappa nu och han undrade om jag ville åka till thailand som studentpresent. Vi tar studenten på en fredag och då åker vi på söndagen.. tror att man är dum om man tackar nej till en sån sak. Så jag sa ju såklart ja! Jocke puddingen ska nog följa med också, Hoppas jag iallfall! herregud är så sugen på att åka nu så det är ju sjukt...!

Blev också väldigt sugen på att köpa några snygga bikini tills vi åker!

Söndag suger

HEJ!!

Nu är det söndag igen och här sitter man på samma ställe som jag alltid gör varje söndag.. vid datan! vad ska man annars göra? Har också städat mitt och Jasons rum.. herregud var Jasons rum såg ut, fattar inte hur man kan ha så mycker leksaker!?
Imorgon åker Farmor och farfar till madeira. Vill ju åka med såklart men det går ju inte, skolan går först nu. Farfar skulle försöka hitta jobb till mig där, skulle inte vara fel att jobba som bartender eller något!!!!! :)

På torsdag ska ja och Sara och filledillan åka ner till skåne och testa klänningar! Och jag ska testa den blåa som jag visade innan .. vill verkligen ha den tror jag! Ska iallfall bli hur kul som helst!:D

Nu gäller det att plugga som fan på körkortet med, måste verkligen ta det nu. Är verkligen i behov av det just nu och det måste jag ha till sommaren om jag ska kunna ta mig någonstans. Så imorgon klockan 8 ska ja sitta och plugga till 10 eftersom att jag har sovmorgon rätt gutt ändå! Pusssssss

Balklänning

Har tittat lite och har hittat två klänningar som jag älskar!!!


hur fin som helst!


Godmorgon!

Vaknade för en stund sen. Är helt slut, kunde inte somna igår eftersom att man har gått och lagt sig vid 4 tiden varje natt. Kan bli lite svårt att sova vid 10då. Iallafall så ska vi åka pulka idag. Klockan 5 med girlsen:) Så himla kul! haha kommer ihåg förra året shiit va vi slog oss! ;) Och imorgon börjar skolan igen... ska bli rätt kul ändå! Ska också köra med körskolan:)) får hoppas på körkort snart! Och mitt H&M paket kom hem idag med:DDDD. Ska åka och hämta det snart:D!

Nä nu ska ja äta lite frukost.. Puss

RSS 2.0