skön låt!


Idag är det min dag!

Måste säga att jag har haft mitt humör idag haha! vi hade ju julbord i skolan och jag och felicia fick ta hand om äggen, och såklart gick alla ägg sönder... har ju mitt temperament! haha men humöret blev på topp när en viss Bestis murriam kom in med en rosa tårta. På tårtan stod det Grattis bestis! Måste säga att man blev lite rörd! Sen mumsade vi i omklädningsrummet hahah.. men där fick vi visst inte vara ifred!!?? ovanligt.. aja Har haft en bra dag iallfall! Farmor och farfar var nyss här och firade mig. Får körkortet av dom.. ganska bra present!! Fått pengar och handdukar av pappa och Wan! Och tack för alla gratulationer! Puss på er :))


Item

Kunde inte låta bli att beställa en vit Item klocka!! :D
Min röda gick ju sönder:(





2 dagar kvar!!!!!!!!!!!!!!!!

Herrgud... nu är det bara 2 dagar kvar! shiit va kul det ska bli på lördag!!!! Först äta god mat på monte med mina kära vänner! sen tar vi bussen till västervik! fyfansen va kul vi ska ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


9 December

Hej!

nu är det bara 6 dagar kvar tills jag är 18. Kommer ihåg när sara fyllde år herregud då var det 11 månader, känns som igår. Shit va tiden går. Den 18:e ska vi tills västervik och släppa loss! Ska bli hur grymt som helst;) Vi ska ut och fira eftersom att jag är sist! Kommer bli mycket party nu.. måste ju ta vara på livet!;)

Stannade hemma idag.. frös som fan igår och mådde skit illa, inte kul alls! Föresten så tog FILLEDILLAN KÖRKORT idag!! Får hoppas på att mina babes kommer och hälsar på. Grattis filledillis! Tänkte hoppa i ett varm bad nu och sen mysa mig ner i sängen! Pusss


BULGARIEN! saknar som faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.


RSS 2.0