Söndag

Hemma hos pappa igen, Kom hem för en stund sen. Var med Ella och Saris förut och åt på kinan fyfan va gott, speciellt när man är bakis. Chaplin igår var ganska kul haha sara och jag var hemma runt klockan 4, men det var ganska mycket små folk men det funkade ändå. Jag har alltid kul när jag går ut, det blir ju vad man gör det till!

Imorgon börjar skolan igen, känns både kul och inte. längsta dagen imorgon med sen ska ja pluggis på köris. BORING! ett måste! Pusss


Fredag

Vaknade för en stund sen, ska snart städa rummet lite snabbt sen ska Marina komma och hämta mig. Vi ska in till stan och fika och bara umgås. Imorgon blir det G-fest med girlsen, ska bli asakalasa! Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig, åhhh kan få damp på sånt. Föresten klarade fas C igår och nästan fordon med bara 2 frågor ifrån. Fan snart har jag uppskrivining och uppkörning, oroar mig mest för skrivningen faktiskt!!

Puss puss


Sugen på flätor igen! :)

Torsdag

Hej

körningen idag gick skit bra, och jag hade verkligen jätte kul. Åh vill bara ha körkortet nu men ett litet tag kvar...
blir att plugga sönder på lovet! Ska snart ner och äta semla och dricka kaffe.. Mums!

Nästa helg blir det party på palle igen, måste testa det igen eftersom att förra gången blev lite kaos!! Får hoppas att det blir lite roligare denna gång! PUSS

Linköping imorgon!

Hej!

Nu är jag hemma hos pappa igen, var ett tag sen nu.. har varit hos Jocke typ en hel vecka nu. Haha hade halkan idag fyfasen så kul. Imorgon har jag stadskörning och det får vi se hur det går!:)
Ska snart äta mat, är skit hungrig sen ska ja lägga mig framför tv kommer massa bra matlagningsprogram idag som man bara måste se. Pusss

*

Hej!

Gick inte till skolan idag, känner mig skit konstig i kroppen.. och näsan rinner, kul! Jag får hoppas att min pudding kommer hit snart. Är så tråkigt att vara själv hemma!
Har kollat lite på håruppsättningar, är inte säker än vilken jag vill ha. Svårt att bestämma mig, men det är ju ett tag kvar tills balen är! Pusspuss

I love





Måndag suger

Hej..!

Måste säga att jag inte tycker om måndagar, det är då jag är som tröttast och bara vill hem och sova i min underbara varma säng, och vädret idag har ju inte varit på topp heller. Klarade fas b idag på körskolan fasen så skönt, nu är det bara lite kvar. Måste klara fas c denna vecka har jag tänkt.

Har beställt en ring av Mikaela med en pistolring! skit snygg. Puss


Thailand baby

Hej!

Känns som att min bror har pratat om thailand hela dagen, han verkligen längtar och det gör jag verkligen med. Sol och bad hela dagen med min älskling och min underbara familj. Resan är alltså nu bokad, fyfasen så skönt nu är det bestämmt! Pappa, Wan och Jason åker ner 2 veckor innan, sen tar jag studenten på fredagen och på söndagen åker Jockebabe och jag till thailand. 2 veckor helt underbart. Verkligen massor man ser fram emot nu. Studenten, Balen och thailand. Sen börjar mitt och Jockes liv, Skaffa lägenhet och jobb. Och bara det är ju underbart. Vill verkligen flytta nu, fixa i lägenheten och allt.
Ska ner och kolla på vad blir det för mat nu och dricka lite kaffe! mums. Pussss


Ser det inte helt underbart ut! Nu är det bara massa bikini och en ny kamera som saknas.

Hela helgen med min älskling

Hej!


Har nu skrivit ner två hela papper med massa låtar till fillis, lite trött på alla gammla skivor kanske haha! Hoppas hon gillar låtarna bara. Kan knappt vänta tills jag har körkortet i handen fyfasen va skönt, slippa vara beroenda av alla andra.
I morgon ska jag plugga sönder på körskolan och sen ska puddingen och jag hem och mysa hela helgen men massa bra filmer och massa gott. Det ska bli jätte mysigt hihih!
Och snart ska vi beställa resan med till thailand, ska bli hur underbart som helst att åka med min älskling och familjen, har aldrig varit där heller så det ska bli en upplevelse!
Nu ska ja snart krypa ner i sängen och läsa ut boken som jag har sagt hundra gånger nu.. haha men hinner aldrig så lång! Puss på er.


Studentklänningar!

Tittade lite på bubbleroom och hittade några söta klänningar.




RSS 2.0