Nervöööööööös

Det är måndag och jag är redan nervös inför dansen på söndag! Herregud hur ska detta gå.. haha Imorgon ska vi dansa 2 timmar och jag måste verkligen ge allt. Annars kommer jag se ut som en tönt, och det vill jag ju inte. På torsdag eller imorgon ska Sara fixa flätor i mitt hår så som jag hade förra gången. kände att det passade min stil till dansen. Bara tanken på hur mycket folk det kommer vara där gör att jag dör. Alltid lika nervös varenda gång. Och sen är det bara över helt plötsligt. Det går verkligen skit fort.






Yo yo yo...

Tjenis Penis..


I helgen har jag festat lite.. iallfall i lördags, Gfest.. Kan ju säga att jag drack lite för fort hahaha!.. ramlade ut ur Jolines hus, och det kanske inte är en bra början! 2 timmar sen var flaskan slut.. Ojoj. Dansade hela kvällen och tillslut stod jag där själv, haha lite pinsamt. Måste ha tappat bort alla mina friends. Lördagen var lyckad iallfall;) Söndagen spenderade jag med Jocke i soffan hela dagen. Sov kvar där eftersom att pappa inte kunde hämta mig. Fyfan va mycket snö det är ute helt sjukt, Snön går fan till min mage typ.

Imorgon ska jag och filledillan hålla på med massa fisk i köket, As nice och lukta fisk hela dagen;) Sen ska ja färga saras hår tror jag. Det är min uppgift vetni.

Klippte mig igår med blev jätte nöjd, även om det inte är så långt växer det jäkligt fort! Ska snart ner och äta med my family! Pusspuss


<3


Det är mycket jag vill ha just nu...

Varför har man aldrig pengar just när man vill ha något!? Och sen när man har pengar behövs det nästan inget och då går allt åt till annat skit. Frågade paulina om hon kunde köpa med en vattenpipa till mig från barcelona, men hon hade tyvärr inte plats i sin väska.. ollon också. Men det får jag väl köpa när jag åker dit i sommar. Blev ju inget denna gång tyvärr.

Tror jag ska slänga mig i ett varmt bad, med massa bubblor!!! Pusspuss

Hemma idag

Stannade hemma idag.. fortfarande sjuk, pallar inte varför kan ja inte bli frisk bara. Får se om jag pallar gå imorgon, Jocke kommer snart hit sen ska vi åka till pappa och mysa.
Passade på att bada Cielo med och borsta lite. :) Har ju endå inget att göra.

Ihelgen blir det fest igen.. och på fredag ska ja och mamma ha julmys:) Pusspuss


Lite gammal bild.. och shiit va långt hår jag hade!:P haha

Some new stuff








Mamma frågade vad jag önskade mig i present.. Så jag beställde lite kläder;)

Paolo Roberto

Hej!

Skulle igentligen inte gått till skolan idag eftersom att jag är sjuk. Men sen ändrade jag mig.. hade ju inga speciella lektioner endå.. Paolo Roberto kom till skolan idag med, han pratade lite om sig själv och om hur han levde när han var ung. As grym! Han sa massa bra saker som verkligen är sant. Rolig var han också;)..



Ska snart hoppa ner i soffan och kolla på paradise. Det är nog det skönaste man kan göra när man är sjuk..
pusspuss


Lite skön låt :)


Good girl!

Hej!

Idag har jag äntligen skrivit in mig på körskolan och bokat körtid! Ska verkligen plugga sönder nu, så man kan ta körkort snart!:) Mandy kunde inte hänga med till barcelona eftersom att hon ska gå lucia.. så frågade Ella bella, Väntar på svar nu! annars tror jag att jag åker själv.. LÄSKIGT!!

Ska snart sätta mig vid tvn och kolla på paradise hotell.. Får man inte missa;) Pusspuss

Jag vill Jag vill...

Hej!

Sitter här och kollar på resor till Barcelona!! .. har hittat en nu.. fredagen den 10dec. Nu är det bara att prata med Tina och ansöka om ledigt och få med mig Amanda. Pengar är också fixat.. vill verkligen åka men kanske inte själv. Aja får se tror jag åker hur eller hur.. kan ju vara kul och kolla hur Paulina har det + semester!!!!!! En hel vecka med.. åhh fan va kul !!!!Hoppas verkligen Amanda kan hänga med nu! vill så gärna åka ju.

Ska snart gå och lägga mig så man kommer upp imorgon! Heldag på HR, ska baka hela dagen till vårat projektarbete. Godnatt Pusspuss





...


Killen med Skillen!





Shiit!.. tänk er själva att få mysa med ett lejon! vet inte om jag redigt skulle våga;S haha.. det var min kära pojkvän som visade mig bilderna! Var bara tvungen att lägga upp dom ;)

I love my new shoes!




Var med min kära farmor & farfar i Oskarshamn och köpte dom här snyggisarna! Kan vara bra att ha en sån bra och snäll farmor ibland! :) Älskar skorna!!!!!

Saknar min syster

Måste säga att den här låten fick faktiskt mig syster mig att lyssna på.. tyckte den var den konstigaste låten jag hört.. men man måste lyssna på den några gånger innan man gillar den. och det gäller faktiskt alla deras låtar!


Sjuk..

Hej

Sitter här vid datan och har ingenting att göra. Har nyss varit ute och gått med Cielo och snart ska ja bara lägga mig och kolla på tv tills pappa kommer och hämtar mig. Pappa Wan och Jason var visst med sjuka.. haha så ska bara vara hemma och mysa ikväll! Farmor ringde nyss med hon var i ullared.. verkar inte som att hon hittar just den jackan jag vill ha.. det var typ utplockat sa hon! Har fått lite roliga sms av Sara med haha.. hon är knäpp;S Nä nu ska ja mysa mig ner framför tvn Pussspusss


Fyfan så söta.. Ska verkligen skaffa mig en sån här någon dag!!!

Barnvakt åt Ella!

Sitter just nu här med lilla ella. Är barnvakt åt henne idag för att både Jocke och Camilla jobbar, dom kommer hem någon gång efter 11. Hoppas jag får henne isäng innan det. Nu snart ska ja och ella spela något roligt spel på datan.. alltid lika kul när man inte hittar på något att göra, och det håller oss båda sysselsatta :)) Pusspusss

RSS 2.0